Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja poziva sve građane kao i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnom okviru kvalifikacija Republike Srbije (u daljem tekstu Nacrt zakona), kao i da daju svoje predloge i sugestije.

            Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnom okviru kvalifikacija Republike Srbije sprovodi se od 09. do 29. avgusta 2019. godine. Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici državnih organa, svi subjekti zainteresovani za pitanja nacionalnog okvira kvalifikacija, državni organi, socijalni partneri (udruženja poslodavaca, sindikati), nevladine organizacije i drugi.

            Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se na e-mail adresu: gabrijela.grujic@mpn.gov.rs, ili poštom na adresu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Beograd, Nemanjina 22-26, preko posebnog obrasca koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U subjektu e-mail poruke, odnosno na koverti potrebno je navesti: „Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnom okviru kvalifikacija Republike Srbije“.