Контактирајте ПР

ПР СЛУЖБА    

 

ПОСЕБАН САВЕТНИК МИНИСТРА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ И КОМУНИКАЦИЈЕ:

Јелена Парезановић

 

 

 

 jelena.parezanovic@mpn.gov.rs

 

        Тел: 011/3616-487
                011/3616-489


СЛУЖБА ЗА САРАДЊУ СА МЕДИЈИМА:

Даниела Маринковић
Драгица Гавриловић
Сњежана Давидовић
Наташа Соколовић

 

 

 

   press@mpn.gov.rs
 Тел: 011/ 3616- 357
         011/3616- 531

                

 

Односи са јавношћу

САРАДЊА СА МЕДИЈИМА И ЈАВНИМ ГЛАСИЛИМА

Најаве за догађаје, седнице и друге активности Министарства на којима је дозвољено присуство медија и/или грађана благовремено се постављају на интернет страници Министарства. Такође, обавештења се упућују и путем средстава јавног информисања.

У просторијама Министарства је дозвољено аудио и видео снимање, уз претходну најаву и договор са особама задуженим за сарадњу са медијима.

Неопходно је да сви медијски захтеви буду упућени путем мејла особама задуженим за сарадњу са медијима и јавним гласилима.

ДРУШТBЕНЕ МРЕЖЕ И КОМУНИКАЦИЈА ПУТЕМ ИНТEРНЕТА

Најаве за догађаје, седнице и друге активности Министарства на којима је дозвољено присуство медија и/или грађана благовремено се постављају на интернет страници Министарства.

Twitter и Facebook странице МПНТР представљају простор за размену идеја, размишљања, сугестија и пракси. У сваком моменту можете нам поставити питање / упутити коментар и одговор ће стићи кроз неколико минута. Сматрамо да је наше присуство на друштвеним мрежама од велике важности јер желимо да покажемо да институције могу и треба модерно да комуницирају. Доступност, правовременост и #dobrakomunikacija, пут су који бирамо у достизању заједничких циљева.

На Youtube каналу Министарства можете пронаћи кратке видео записе на актуелне теме и горућа питања – видео записи резултат су ослушкивања ваших замерки / сугестија на мрежама и сматрамо их #dobromkomunikacijom која не може бити двосмислена, јер човек говори човеку – продукција је наша, обичном кућном камером те не замерите уколико квалитет не буде задовољавајући.

© 2016. Министарство просвете, науке и технолошког развоја 〉 Садржај сајта доступан је за преузимање.