Контактирајте ПР

ПР служба и протокол    

Даниела Маринковић

Драгица Гавриловић

ПР Министарства

 

daniela.marinkovic@mpn.gov.rs

dragica.gavrilovic@mpn.gov.rs

 


телефон 011 3616 357/ 3616 531

Јелица Илић

Протокол


jelica.ilic@mpn.gov.rs

 

 

телефон 011 3616 357

                

 

Односи са јавношћу

САРАДЊА СА МЕДИЈИМА И ЈАВНИМ ГЛАСИЛИМА

Најаве за догађаје, седнице и друге активности Министарства на којима је дозвољено присуство медија и/или грађана благовремено се постављају на интернет страници Министарства. Такође, обавештења се упућују и путем средстава јавног информисања.

У просторијама Министарства је дозвољено аудио и видео снимање, уз претходну најаву и договор са особама задуженим за сарадњу са медијима.

Неопходно је да сви медијски захтеви буду упућени путем мејла особама задуженим за сарадњу са медијима и јавним гласилима.

Особа задужена за сарадњу са медијима и јавним гласилима у Министарству просвете, науке и технолошког развоја је Драгица Гавриловић (dragica.gavrilovic@mpn.gov.rs). 

Адреса: Немањина 22-26, Београд. Телефон: 011/3616-357.

ДРУШТBЕНЕ МРЕЖЕ И КОМУНИКАЦИЈА ПУТЕМ ИНТEРНЕТА

Најаве за догађаје, седнице и друге активности Министарства на којима је дозвољено присуство медија и/или грађана благовремено се постављају на интернет страници Министарства.

Twitter и Facebook странице МПНТР представљају простор за размену идеја, размишљања, сугестија и пракси. У сваком моменту можете нам поставити питање / упутити коментар и одговор ће стићи кроз неколико минута. Сматрамо да је наше присуство на друштвеним мрежама од велике важности јер желимо да покажемо да институције могу и треба модерно да комуницирају. Доступност, правовременост и #dobrakomunikacija, пут су који бирамо у достизању заједничких циљева.

На Youtube каналу Министарства можете пронаћи кратке видео записе на актуелне теме и горућа питања – видео записи резултат су ослушкивања ваших замерки / сугестија на мрежама и сматрамо их #dobromkomunikacijom која не може бити двосмислена, јер човек говори човеку – продукција је наша, обичном кућном камером те не замерите уколико квалитет не буде задовољавајући.

FullSizeRender (2)

Драгица Гавриловић

© 2016. Министарство просвете, науке и технолошког развоја 〉 Садржај сајта доступан је за преузимање.