Kontaktirajte PR

PR SLUŽBA    

 

POSEBAN SAVETNIK MINISTRA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU I KOMUNIKACIJE:

Jelena Parezanović

 

 

 

 jelena.parezanovic@mpn.gov.rs

 

        Tel: 011/3616-487
                011/3616-489


SLUŽBA ZA SARADNjU SA MEDIJIMA:

Daniela Marinković
Dragica Gavrilović
Snježana Davidović
Nataša Sokolović

 

 

 

   press@mpn.gov.rs
 Tel: 011/ 3616- 357
         011/3616- 531

                

 

Odnosi sa javnošću

SARADNjA SA MEDIJIMA I JAVNIM GLASILIMA

Najave za događaje, sednice i druge aktivnosti Ministarstva na kojima je dozvoljeno prisustvo medija i/ili građana blagovremeno se postavljaju na internet stranici Ministarstva. Takođe, obaveštenja se upućuju i putem sredstava javnog informisanja.

U prostorijama Ministarstva je dozvoljeno audio i video snimanje, uz prethodnu najavu i dogovor sa osobama zaduženim za saradnju sa medijima.

Neophodno je da svi medijski zahtevi budu upućeni putem mejla osobama zaduženim za saradnju sa medijima i javnim glasilima.

DRUŠTBENE MREŽE I KOMUNIKACIJA PUTEM INTERNETA

Najave za događaje, sednice i druge aktivnosti Ministarstva na kojima je dozvoljeno prisustvo medija i/ili građana blagovremeno se postavljaju na internet stranici Ministarstva.

Twitter i Facebook stranice MPNTR predstavljaju prostor za razmenu ideja, razmišljanja, sugestija i praksi. U svakom momentu možete nam postaviti pitanje / uputiti komentar i odgovor će stići kroz nekoliko minuta. Smatramo da je naše prisustvo na društvenim mrežama od velike važnosti jer želimo da pokažemo da institucije mogu i treba moderno da komuniciraju. Dostupnost, pravovremenost i #dobrakomunikacija, put su koji biramo u dostizanju zajedničkih ciljeva.

Na Youtube kanalu Ministarstva možete pronaći kratke video zapise na aktuelne teme i goruća pitanja – video zapisi rezultat su osluškivanja vaših zamerki / sugestija na mrežama i smatramo ih #dobromkomunikacijom koja ne može biti dvosmislena, jer čovek govori čoveku – produkcija je naša, običnom kućnom kamerom te ne zamerite ukoliko kvalitet ne bude zadovoljavajući.

© 2016. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja 〉 Sadržaj sajta dostupan je za preuzimanje.