Kontaktirajte PR

PR služba i protokol    

Daniela Marinković

Dragica Gavrilović

PR Ministarstva

 

daniela.marinkovic@mpn.gov.rs

dragica.gavrilovic@mpn.gov.rs

 


telefon 011 3616 357/ 3616 531

Jelica Ilić

Protokol


jelica.ilic@mpn.gov.rs

 

 

telefon 011 3616 357

                

 

Odnosi sa javnošću

SARADNjA SA MEDIJIMA I JAVNIM GLASILIMA

Najave za događaje, sednice i druge aktivnosti Ministarstva na kojima je dozvoljeno prisustvo medija i/ili građana blagovremeno se postavljaju na internet stranici Ministarstva. Takođe, obaveštenja se upućuju i putem sredstava javnog informisanja.

U prostorijama Ministarstva je dozvoljeno audio i video snimanje, uz prethodnu najavu i dogovor sa osobama zaduženim za saradnju sa medijima.

Neophodno je da svi medijski zahtevi budu upućeni putem mejla osobama zaduženim za saradnju sa medijima i javnim glasilima.

Osoba zadužena za saradnju sa medijima i javnim glasilima u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je Dragica Gavrilović (dragica.gavrilovic@mpn.gov.rs). 

Adresa: Nemanjina 22-26, Beograd. Telefon: 011/3616-357.

DRUŠTBENE MREŽE I KOMUNIKACIJA PUTEM INTERNETA

Najave za događaje, sednice i druge aktivnosti Ministarstva na kojima je dozvoljeno prisustvo medija i/ili građana blagovremeno se postavljaju na internet stranici Ministarstva.

Twitter i Facebook stranice MPNTR predstavljaju prostor za razmenu ideja, razmišljanja, sugestija i praksi. U svakom momentu možete nam postaviti pitanje / uputiti komentar i odgovor će stići kroz nekoliko minuta. Smatramo da je naše prisustvo na društvenim mrežama od velike važnosti jer želimo da pokažemo da institucije mogu i treba moderno da komuniciraju. Dostupnost, pravovremenost i #dobrakomunikacija, put su koji biramo u dostizanju zajedničkih ciljeva.

Na Youtube kanalu Ministarstva možete pronaći kratke video zapise na aktuelne teme i goruća pitanja – video zapisi rezultat su osluškivanja vaših zamerki / sugestija na mrežama i smatramo ih #dobromkomunikacijom koja ne može biti dvosmislena, jer čovek govori čoveku – produkcija je naša, običnom kućnom kamerom te ne zamerite ukoliko kvalitet ne bude zadovoljavajući.

FullSizeRender (2)

Dragica Gavrilović

© 2016. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja 〉 Sadržaj sajta dostupan je za preuzimanje.