Izaberite stranicu

Поштовани ученици и студенти,

 Министарство просвете, науке и технолошког развоја организује свечану доделу Уговора о стипендији за изузетно надарене  ученике и студенте, у четвртак, 15. фебруара 2018. године, у 13.45 часова, у Палати Србија,  улаз Фонтана (обезбеђен паркинг простор).

 Стипендије на Конкурсу за школску 2017/18 годину одобрене су најбољим студентима,  из области природно-математичких наука, техничко-технолошких наука, медицинских наука, друштвено-хуманистичких наука и уметности, који су показали изузетне  резултате у студирању,  освојили награде на републичким и међународним такмичењима и  натпросечно урадили тестове интелигенције и општег знања.

 Уговори ће бити уручени у присуству председника Републике Србије Александра Вучића и министра просвете, науке и технолошког развоја Младена Шарчевића.

 На свечаност су позвани и ученици и студенти који су право на стипендију остварили на претходним конкурсима. Студенти и ученици су обавезни да са собом понесу личну карту или неки други документ са ЈМБГ, при чему ученици могу доћи са једним пратиоцем.

  Молимо да присуство потврдите, до уторка, 13. фебруара 2018. године, до 14 часова, на бројеве телефона 011/2403-036 и 011/2403-547 или на е-mail: studenti@mpn.gov.rs

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Print this page