Dragi učenici, studenti – čestitamo! Hvala na strpljenju; pronađite preliminarnu listu odobrenih stipendija u nastavku:

Prigovori na Predlog rang liste o dodeli učeničkih i studentskih stipendija izuzetno nadarenim učenicima i studentima u Republici Srbiji za školsku 2015/2016., mogu se dostaviti u roku od tri dana od dana isticanja Predloga rang liste na sajtu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, (do 17.02. 2016.godine) navedenom ministarstvu preporučenom poštom ili neposredno preko pisarnice na sledeću adresu: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja – Grupa za učeničke i studentske kredite i stipendije, sa napomenom ,, Konkurs za dodelu učeničkih i studentskih stipendija izuzetno nadarenim učenicima i studentima u Republici Srbiji,, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Molimo sve predložene kanidate koji nemaju otvoren račun u UNIKREDIT BANCI – DA IH OTVORE.

Prigovori na Predlog rang liste, koji budu upućeni Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, posle isteka roka (17.02.2016.g) neće biti razmatrani.

Komisija ministarstva će po isteku roka za prigovore utvrditi konačnu rang listu o dodeli stipendija za izuzetno nadarene učenike i studente i objaviti na sajtu.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefone 011/3806 -914 i 2403 – 547.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Print this page
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann