Rok za slanje prijava na konkurs „Pokrenimo našu decu“, na kojem škole u Srbiji mogu da osvoje pakete rekvizita za fizičku aktivnost, kao i vredna nagradna putovanja za učenike i učitelje, produžen je do 18. novembra 2019. godine.

Konkurs „Pokrenimo našu decu“ organizuje se u okviru istoimenog programa kojim „Akva viva“, brend kompanije Knjaz Miloš i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uvode dodatnu svakodnevnu petnaestominutnu fizičku aktivnost u osnovne škole u Srbiji.

Cilj programa je promocija zdravlja i fizičke aktivnosti, a u svrhu prevencije i korekcije deformiteta izazvanih neaktivnim načinom života dece.

Akva viva je i ove godine pripremila pakete rekvizita za fizičku aktivnost za 36 odeljenja u Srbiji. Tri prvoplasirana odeljenja, osim paketa podsticajnih rekvizita za vežbanje, osvojiće i sedmodnevnu rekreativnu nastavu, dvodnevni i jednodnevni izlet za sve učenike odeljenja, kao i vaučere za putovanja za učitelje.

Za prijavu učešća na konkursu potrebno da učitelji pošalju popunjen formular na konkursponade@gmail.com.

 Zainteresovani učitelji prijavni formular mogu da preuzmu sa sajta brenda Akva viva, gde su detaljno opisane i propozicije konkursa.