Rok za prijavljivanje na veliki konkurs „Pokrenimo našu decu“ u kojem škole u Srbiji mogu da osvoje opremu za fiskulturu i vredna nagradna putovanja za učenike i učitelje, produžen je do 4. decembra 2017. godine.

Nagradni konkurs namenjen je svim osnovnim školama iz Republike Srbije, koje redovno i pravilno primenjuju vežbe iz programa „Pokrenimo našu decu“. Nagrade su i više nego atraktivne: pripremljeni su sadržajni paketi modernih rekvizita za vežbanje koji će oplemeniti fizičke aktivnosti u školama, a tri odeljenja i učitelja koja se izdvoje među 36 pobednika osvojiće i nagradna putovanja.

Konkurs „Pokrenimo našu decu“ otvoren je u okviru istoimenog programa kojim Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Aqua Viva, brend kompanije Knjaz Miloš, uvode dodatnih 15 minuta svakodnevne fizičke aktivnosti u škole u Srbiji. Cilj programa jeste prevencija lošeg držanja, gojaznosti i neaktivnosti kod učenika od 1. do 4. razreda.

Za prijavu učešća na konkursu potrebno da učitelji pošalju popunjen formular na  ponade2017@gmail.com.  Zainteresovani učitelji prijavni formular mogu da preuzmu sa sajta brenda Aqua Viva, gde su detaljno opisane i propozicije konkursa. http://pokrenimonasudecu.aquaviva.rs/vesti/aqua-viva-konkurs-pokrenimo-nasu-decu/.